super nöjda över sucessen

We made it all this way, sucess! Äntligen sitter vi här med våra tidningar i händer och har precis haft vår sista projektredovisning och vi är helt enkelt hur nöjda som helst! I stort sätt blev tidningen som vi tänkt oss men såklart finns det en hel del att anmärka på. Men småfelen lägger vi åt sidan och klappar oss själva på axeln och tar emot allt beröm istället och bara njuter och är super nöjda. Tjolahopp tjolahejs!

everything will be okay

True story, nu fungerade det att ladda upp filen. Efter jävligt många om och men och nästan på gränsen till raseriutbrott. men If it's not okay, it's not the end. Nu jävlar skall det tryckas exemplar imon på tryckeriet!

problem efter problem


Fredag: Projektarbetet var äntligen klart, men gick inte att skicka in till deras mejl efter som att filen tog förstor plats på serven.
Lördag: Förde över PDF_print-filen till en USB-sticka, körde till Haga för att lämna in dem igenom deras brevlåda - fick senare mejl om att USB-stickan inte fungerade.
Måndag: Inkn'art skickade sin FTP-server som vi skulle lägga upp filen på men även det misslyckades. Fick i stället tillgång till deras Dropbox för att lägga in filen på.
Tisdag: (dagen å vi skulle haft tidningarna i handen) De ringer från Inkn'art och säger att det har blivit ett fel på ett av textsnitten så att vi måste ändra det. Jag gjorde om och gjorde rätt men när jag denna gången skulle lägga filen i dropboxen var jag helt plötsligt tvungen att instrallera nyaste versionen av Flash.
Just nu: Fungerar ingenting, jag orkar inte mer.


som ni inte hunnit se

tre uppslag som ni inte har sett, från början och slutet

Ändrat & nyskapat


Ännu tre uppslag klara!

Uppslag: Fixa dig hemma - snyggt, enkelt & kul
Uppslag: New York - the big apple
Yao, idag följde ännu en dag med projektarbetet och mejlkontakt med tryckeriet. Som jag kanskse har nämt så behövde vi nämligen två sidor till för att det skulle gå att trycka så det fick bli det översta uppslag. Hur man färgar ögonbryn och fransar enkelt men snyggt hemma. De andra två här nedan är New York uppslagen som äntligen har blivit klart. Det blir bara snyggare och snyggare, vi blir bara mer och mer nöjda! Nu är de få ynka sidor kvar plus framsidan. Hinner vi skall vi även göra om uppslagen om Nice och om Isabel. Puss'hejs

Nöjda? Yepp!Jag har gjort bort mig ordentligt

Hej bloggen och hej jonas, jag har något att berätta. Jag har gjort bort mig riktigt ordentligt. Av någon anledning bestämmde jag mig för att igår sätta mig och rensa min dator. Olyckligtvis råkade jag på samma gång radera fyra stycken uppslag. Ops. Men nu har vi suttit i två timmar och fixat tillbaka allting och vi hr faktiskt vår kära blogg att tacka för att det var så lätt att fixa. Utan våra printscreeningar hade vi aldrig kommit ihåg hur allt varit och fått det exakt samma utseende. Men! Vi är på gång nu i alla fall. Vi har mejlat tre stycken om tryck, sparat en pdf skiss och bokat in ett nytt handledarsamtal. Vi sitter sålänge vi kan med detta idag, imon och på fredag. På fredag måste vi vara helt klara.

I mammas gaderob

vi blir bara nöjdare och nöjdare för varje uppslag vi pysslat med. Här ovan har vi gjort klart uppslaget till "I Mammas Garderob". Nu är det bara att boka in ett nytt handledarsamtal och att åka hem som fattas. Imon kör vi på nya tag.

RSS 2.0